Vincent F. Hendricks: Professor, Director | Center for Information and Bubble Studies | University of Copenhagen

Cafe Hack / DR P4 / Vincent F. Hendricks er gæst / 12.01.2014

Cafe Hack / DR P4 / Vincent F. Hendricks er gæst / 12.01.2014

Cafe Hack / DR P4 / 12.01.2014: 10.00-12:00

Glæd jer til på søndag, når professor Vincent Hendricks og komiker Linda P gæster os til en forrygende formiddag på Café Hack. Vincent er en ildsjæl og en fremragende formidler. Ordene fyger gennem luften som projektiler, og hans lidenskabelige begær efter viden kan ikke undgå at smitte. At tillægge sig viden og håndværk kræver, ifølge Vincent, især én ting – nemlig slid.

IMG_9289Den holdning og et markant forhold til de sociale medier går helt sikkert ikke ram forbi. Linda, som er aktuel med sit nye show, “Linda P’s hovedpine”, fortæller om sin udvikling som stand-up komiker; om hvordan hun først nu har lavet et show, som hun selv synes er sjovt, og om hvordan hendes mor har været en stor inspirationskilde til hendes materiale. Og mon ikke vi så også skal høre Linda’s noget specielle mening om Copenhagen Pride? Det bliver en søndag, hvor Café Hack går tæt på to meget forskellige personligheder, og vi lover at det bliver aldeles oplysende og underholdende! Lyt med søndag kl. 10.03 på DR P4.

Hør udsendelsen her

Læs mere her og her

Se flere billeder fra arrangementet her

E86P1446