Vincent F. Hendricks: Professor, Director | Center for Information and Bubble Studies | University of Copenhagen

Ny bog | OFFENTLIGHEDENS RUM | 06.06.2019

Ny bog | OFFENTLIGHEDENS RUM | 06.06.2019

OFFENTLIGHEDENS RUM

Redigeret af
Tora Fenger, Vincent F. Hendricks, Frederik Stjernfelt, Joachim S. Wiewiura

København: Forlagert Møllegades Boghandel

ISBN: 9788797128701
Bestil her

Hvad får man hvis man spørger 28 nordiske kunstnere om det offentlige rum? Det er denne bog et svar på: Gennem billeder, fortællinger, noveller, essays, digte og korte erklæringer beskrives tanker og oplevelser i det offentlige rum. Alle teksterne er originale bidrag, og bogen spænder vidt over kunstnertraditioner såvel som -generationer. Fra spirende til verdenskendte billedkunstnere, arkitekter, fotografer og forfattere, præsenterer det frivilligt drevne Forlaget Møllegades Boghandel legende og fantasifulde bud på hvad samfundets delte rum kan betyde.

Med bidrag fra Dark Matters, Charlotte Gyllenhammar, Kaarina Kaikkonen, Carl-Henning Wijkmark, Kjetil Trædal Thorsen, Edith Lundebrekke, Meriç Algün, Steinunn Thórarinsdóttir, Shwan Dler Qaradaki, Ólöf Nordal, Juhani Pallasmaa, Martin Bigum, Madame Nielsen, Dominique Hauderowicz, Frode Grytten, SUPERFLEX feat. Toke Lykkeberg, Rúrí. , Kjersti Annesdatter Skomsvold, Sirkka-Liisa Konttinen, Kristian Ly Serena, Johan Dehlin, Olafur Eliasson, Dorte Mandrup, Ragnar Kjartansson, Mamma Andersson, Tal R, Sjón, Merethe Lindstrøm