Vincent F. Hendricks: Professor, Director | Center for Information and Bubble Studies | University of Copenhagen

D.U.D.E. | Digital (Ud)dannelse | 2017-2020

BIG NEWS at CIBS | 28.02.2017
TrygFonden just announced that they will fund our new project – D.U.D.E / a Digital Education Program – 6.1 mio Danish kroner. We are extremely proud and can’t wait to get started. Nyt projekt skal lære unge at forstå mekanismerne bag digital mobning

Digital (Ud)Dannelse hedder et nyt forsknings- og undervisningsprojekt, som skal lære elever i folkeskolen og gymnasiet at genkende og modstå de mekanismer på nettet, som kan føre til fx digital mobning og spredning af fake news. Projektet, der støttes af TrygFonden med 6,1 millioner kroner, er placeret på Københavns Universitets Center for Information og Boblestudier med professor og centerleder, Vincent F. Hendricks som bevillingshaver og projektansvarlig. D.U.D.E har en række eksterne samarbejdspartnere – private som offentlige.

Hjemmeside for D.U.D.E

Artikler og interviews

Videomateriale

 

Læs pressemeddelelsen – klik her!